Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Niklas Svensson gör politisk talkshow med Markoolio

Publicerad: 9 juni 2010, 13:50

Expressenprofilen Niklas Svensson ska direktsända en talkshow tre kvällar under Almedalsveckan. Gäster blir några av Sveriges tyngsta politiker. Då tar Niklas hjälp av – Markoolio. – Ja, jag kan bekräfta. Det känns jätteroligt, säger Niklas Svensson till Resumé.


Programmet blir en korsning mellan ”Sen Kväll med Luuk” och ”Här är ditt liv”. Gäster som har bekräftat är Sven-Otto Littorin, Lars Ohly och Maria Wetterstrand.

Markoolio kommer också ingå i produktionen, exakt vilken roll han kommer ha är oklart eftersom man fortfarande planerar programmet.
– Hela poängen är att programmet ska skilja ut sig från det andra i Almedalen. Det ska bli ett andningshål för besökarna. Det kommer inte bli några stenhårda debatter. Jag vill veta saker om våra politiker som inte är kända idag, säger Niklas Svensson.

Expressen.se står för sändningen av programmet i samarbete med Almega och det kommer direktsändas på bägge företagens sajter.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.