Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Nobbar Amelia

Publicerad: 30 mars 2010, 14:52

Pr-konsulten och skribenten Linda Skugge slutar blogga på Amelia. Istället börjar hon skriva för Carina Nunstedts nya projekt Yourlife.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtLinda Skugge

Linda Skugge lämnar Amelia för Yourlife.

– Jag flyttar för att jag får en wordpressblogg och äntligen kan blogga från min iphone. Hittills har jag släpat med mig en tung macbook i en väska så att jag fått betala dyra pengar för en kiropraktor för nackont, haha! – Skämt åsido, så tackar jag alltid ja till att få chansen att jobba med Carina Nunstedt. Carina och jag jobbade ju ihop redan tidigt 90-tal då vi gjorde om Expressen Nöje till Fredag och redan då var vi otroligt starka på både idéer och pr.

Linda Skugge ska blogga om entreprenörskap på Yourlife. Förutom att hon bloggar på sajten står hon för Yourlifes pr. Konceptet med sajt, tidning och event är något som Linda Skugge tror på:
– Det är en otroligt spännande idé som visar sig funka även ekonomiskt iom att Bookyourlife gått strålande från dag ett. Detta visar att internet inte räcker till, vi vill ses i verkligheten och nätverka. Kvinnor älskar att nätverka och få sina idéer att lyfta. Jag är en stolt YL-bloggare.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtLinda Skugge

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.