Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Norges bästa Facebook-sida

Publicerad: 4 februari 2011, 08:26

Norska teleoperatören Netcom, som ägs av TeliaSonera, har Norges bästa Facebooksida. Även Ikea hamnade på prispallen vid gårdagens Oslo Facebook Event.


Ämnen i artikeln:

Facebook

Priset och eventet arrangerades av Iqualify Competence Network som är ett kompetensnätverk inom media och kommunikation.

Oslo Facebook Event 2011 samlade Norges ledande experter på sociala medier. En av huvudpunkterna var att utse ” Facebook Page Of The Year 2010” i Norge.

Bäst enligt juryn var Netcom, teleoperatören som ägs av TeliaSonera.

– Netcom har varit med länge och över tiden har de byggt upp en våldsam kompetens. De är extremt duktiga på kundservice och följer omsorgsfullt med på sin Facebooksida, säger juryordförande Nils Petter Nordskar till Kampanje.

Motiveringen löd: NetComs officiella Facebookside "Få mest mulig ut av NetCom" är en praktisk, fungerande och elegant lösning som representerar hjärtat i NetComs närvaro på nätet. Sidan är bra designad, och innehåller både nyttige och underhållande applikationer som kompletterar och ökar värdet på upplevelsen av varumärket.

Flygbolaget Norweigan och Ikea kom belönades också för sina insatser på Facebook.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Facebook

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.