Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Nyheter24:s nya toppbloggare

Publicerad: 11 mars 2011, 13:29

Idag börjar SSU:s ordförande Jytte Guteland och kristdemokraternas Caroline Szyber blogga på nyhetssajten Nyheter24.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Jytte Guteland. Foto: Lisa Åberg.

I tre veckor framöver kommer de att diskutera fritt om politik och vardag i videobloggformat.

– Nyheter24 är en sajt som riktar sig mot en ung målgrupp och vi tror att vi kommer träffa väldigt rätt i den målgruppen med de här bloggarna, kanske speciellt när det gäller SSU och Jytte Guteland, säger Eric Rosén, nyhetschef på Nyheter24.

Vad ska de videoblogga om?
– Det blir ganska fritt men det är många som är nyfikna på bland annat Jyttes krav på partiledningen och Caroline Szybers kritik mot sossarnas process framåt. Caroline har ju dessutom varit ganska kritisk mot sina egna och kommer säkert skriva om det.

Funkar videobloggande som format eller kommer tittarna att tröttna?
– Vi tycker formatet funkar alldeles utmärkt när man har färgstarka personligheter. Det måste såklart vara korta inlägg och det som ska sägas måste sägas på ett intressant sätt, men det kommer inte att vara några problem för vare sig Jytte eller Caroline.

Hur länge kommer de att blogga på Nyheter24?
– Ungefär tre veckor. Fram till sossekongressen som är om två veckor och sedan en vecka till efter det då de kommer att diskutera resultat och beslut.

Ett av Caroline Szybers första blogginlägg:

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.