Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Nyhetsbolaget levererar till SvD

Publicerad: 29 april 2013, 11:33

Åsa Tillberg, nytillträdd vd på Nyhetsbolaget.

Tidningen Svenska Dagbladets sajt och mobila plattformar kommer från och med den första maj publicera material producerat av Nyhetsbolaget, i form av nyhetsklipp och livenyheter.


Ämnen i artikeln:

SvDNyhetsbolagetTV4

Ett avtal har slutits mellan parterna som börjar gälla den första maj. Det innebär att internationellt, nationellt och lokalt nyhetsmaterial, producerat av Nyhetsbolagets, kommer att publiceras på SvD:s webbsida.

– Som nyhetssajt är vi väldigt beroende av att snabbt kunna erbjuda besökarna webb-tv vid stora nyhetshändelser och där hoppas vi att Nyhetsbolaget med sina lokala stationer i kombination med riksredaktionen kan hjälpa oss att göra våra digitala tjänster ännu bättre för läsarna, säger Fredric Karén, chef för SvD Digital.

Nyhetsbolaget Sverige AB är ett produktionsbolag som ingår i Bonnierkoncernen.

Nyhetsbolaget äger och driver Sveriges enda nyhetskanal Tv4 News, och producerar samtliga av Tv4:s nyhets- och samhällsprogram; Tv4 Nyheterna med ekonomi och lokala nyheter, Nyhetsmorgon, Kalla fakta, Efter tio och Jenny Strömstedt.

Linda Myrin

Ämnen i artikeln:

SvDNyhetsbolagetTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.