Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Nytt affärsmagasin med Norrlandsfokus

Publicerad: 6 maj 2011, 08:58

Idag lanseras ett nytt digitalt affärsmagasin med Norrlandsfokus. Magasinet går att läsa gratis på nätet och omfattar runt 130 sidor.


Skärmdump från www.selectionbusiness.se.

Magasinet, som går att läsa gratis på nätet, är tänkt att inspirera, entusiasmera och ge ökad kunskap för den tilltänkta målgruppen – beslutsfattare i företag och organisationer.

Magasinet, som produceras av företaget Fkon, kommer att marknadsföras intensivt i Norrland den närmsta tiden, bland annat kommer man att kontakta alla företag i Norrland och informera om lanseringen.

– Vi har valt att distribuera digitalt för att få möjligheten att samla texter, bilder, filmer och en massa extramaterial. Tanken att läsarna ständigt ska upptäcka nya delar av innehållet, säger Rolf Stenvall, vd för Fkon, i ett pressmeddelande.

Första utgåvan finns i fem regionala editioner för de fem nordligaste länen och omfånget är mellan 129 och 132 sidor vardera, beroende på edition.

– Att få göra ett digitalt distribuerat magasin har länge varit min vision och att kunna genomföra den med det här slutresultatet känns roligt, säger Rolf Stenvall.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.