Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

"Om någon har sex på toaletten skriver jag det"

Publicerad: 3 september 2008, 11:46

Carolina Gynnings blogg på TV4 censurerad av pressavdelningen. Idag presenterades Katrin Schulman som ny bloggare på Idolsajten. – Det kommer säker att bli problem med pressavdelningen, säger hon till Resume.se.


Katrin Schulman ska blogga på Idols sajt.

Som Resume.se tidigare rapporterat kommer pr-konsulten Katrin Schulman att vara programledare för Idol Eftersnack i höst. Hon ska också blogga om vad som händer när kamerorna stängts av.
– Jag ska ta upp snaskiga detaljer som sker bakom kulisserna. Vilka som bölar och bråk om klänningar. Och skulle någon ha sex på toaletten så skriver jag det i bloggen.

I veckan blev Carolina Gynning censurerad efter att läckt en pressbild. Tror du att de kommer att hålla sig borta från din blogg?
– Nej. Det kommer att bli problem. De kommer garanterat ringa och vara galna över vad jag skrivit. Man tänker inte så mycket innan man skriver på en blogg. Jag tänker inte låta pressavdelningen kolla på inläggen innan jag skriver.

Men kommer du inte att göra kvällstidningarna arbetslösa. Hur ska de nu kunna avslöja de hemliga bråken i Idol?
– Där finns också en konflikt. Pressavdelningen vill gärna styra informationen. Vi får se hur många löp jag kan göra.
– Samtidigt ska jag inte förstöra för TV4 och Idol. Är det något jag skriver som stör sponsorer eller omröstningar får de censurera. Hellre det än att jag skriver på något avtal om vad jag ska blogga om.

Idol har premiär på TV4 ikväll.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.