Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Pause Ljud & Bild lanserar bostadssajt

Publicerad: 21 maj 2013, 14:36

Pause Ljud & Bilds nya giv – en bostadssajt. Fredrik Hjelmquist tar sin passion för bra ljud ett steg längre. Stockholm House Equalizer hjälper besökarna att hitta det hem som fungerar bäst ljudmässigt.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstPause Ljud & BildFredrik Hjelmquist

Stockholm House Equalizer är en bostadssajt helt baserad på boendets ljudförutsättningar. Bakom sajten står Pause Ljud & Bild och reklambyrån Åkestam Holst.

– Jag tycker att det är konstigt att man inte tänker på ljud när man köper boende. För oss är det självklart att ljudet spelar stor roll när det kommer till hemmet och därför valde vi att ta fram den här tjänsten. Jag har pratat med kunder i butiken om idén och märkte att många var positiva och det fick oss att satsa på tjänsten, säger Fredrik Hjelmquist, vd på Pause Ljud & Bild.

Sajten Stockholm House Equalizer funkar som en söktjänst. Här samlas bostäder och information från majoriteten av mäklarfirmorna i Stockholm vilka värderar bostäderna utifrån framtagna variabler. Variablerna har tagits fram i samarbete med byggnads, akustik- och ljudexperter.

- Vi vill hjälpa människor att hitta ett hem där de kan njuta av våra ovanligt kraftfulla ljudsystem i lugn och ro, avslutar Fredrik Hjelmquist.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.