Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Så hånas VR-grundaren efter Time-omslaget

Publicerad: 10 augusti 2015, 14:47

Oculus Rift-grundaren Palmer Luckey prydde förra veckans nummer av Time Magazine. Nu har förstasidan blivit ett stort internetskämt.


Ämnen i artikeln:

Time magazineOculus Rift

Time Magazines etta har den framåtblickande rubriken "The surprising joy of virtual reality and why it's about to change the world". Men det är bilden på Oculus Rift-grundaren Palmer Luckey som har blivit den stora snackisen världen över.

Time har valt att porträttera honom i en minst sagt ansträngd pose med en solig sandstrand i bakgrunden. Det dröjde inte länge förrän folk började undra vad den VR-headset-prydda mannen sysslade med. Därefter kom skämten som sedan har haglat under helgen.

En frilagd Palmer Luckey dyker upp på de mest udda ställen – som ett universum fyllt av pizzor, en guide till virtuell erotik och en nattklubb för att nämna några.

Magasinet har själva konstaterat att deras förstasida har blivit ett meme och samlat några av deras favoriter. Se dem här.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Time magazineOculus Rift

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.