Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Spoon levererar native advertising till allabolag.se

Publicerad: 30 oktober 2013, 08:21

Peter Mohlin är ansvarig för Spoons native advertising-satsning

Spoon och allabolag.se inleder ett samarbete för att kunna erbjuda varumärken möjlighet att få sponsrade artiklar och filmer på sajten.


Ämnen i artikeln:

Native AdvertisingSpoon

– Vi fortsätter att växa inom native advertising och är stolta över att kunna addera allabolag.se till listan av sajter som vi samarbetar med. Med sin tydliga nisch och målgrupp tror vi att många företag är intresserade av att skapa kvalitetsmaterial på sajten, säger Peter Mohlin, vice vd på Spoon och ansvarig för native advertising på byrån.

Med 470 000 unika besökare per vecka är allabolag.se Sveriges största sajt för företagsinformation. Demografin på besökarna – en stor andel egna företagare och ägare till fåmansbolag – gör plattformen extra intressant för alla som vill nå denna målgrupp.

Native advertising-lösningarna kommer att vara designmässigt integrerade i sajten, men ha en tydlig annonsmärkning för att vara transparent mot besökarna. Formatet kommer att vara exklusivt för ett fåtal annonsörer med trovärdighet att publicera sponsrat redaktionellt innehåll inom sina respektive verksamhetsområden.

– Satsningen på native advertising kommer att göra sajten relevantare för besökarna som får tillgång till tips och inspiration från trovärdiga varumärken. Samtidigt blir den en effektivare kanal för annonsörerna att mer på djupet kommunicera med målgruppen, säger Henrik Tellving, marknadschef på allabolag.se.

Sedan tidigare samarbetar Spoon med Pricerunner, MyTaste och Matklubben kring lösningar för native advertising.  Säljpartner i samtliga fall – liksom i samarbetet med allabolag.se – är Laredius Co.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Native AdvertisingSpoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.