Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Spotify och Tunigo utökar samarbetet

Publicerad: 10 december 2012, 11:02

I torsdags presenterade Spotifys vd Daniel Ek en rad nyheter under en presskonferens i New York. En av nyheterna var den nya funktionen ”Discover Tab” där svenska Tunigo spelar en viktig roll.


Ämnen i artikeln:

Daniel EkSpotify

Tunigo var ett av få företag, och den enda svenska globala partnern, som lyftes fram under torsdagens presskonferens i New York när Spotify presenterade sina nyheter.

Tunigo ska erbjuda sitt redaktionella innehåll och rika utbud av spellistor till nyfikna lyssnare i alla de länder som Spotify är tillgängligt.

– Vi kommer att tillföra vårt redaktionella innehåll, spellistor och vägledning till rätt musik för rätt tillfälle säger Tunigos vd Nick Holmstén.

Under det gånga året har Tunigo haft en stark tillväxt i antalet användare, ett kontor har öppnats i New York och den nyligen lanserade iOS-appen Tunigo Play gick snabbt upp på topplistan över mest nedladdade musikappar i Appstore.

– Vi hoppas att vi kan fortsätta inspirera och inspireras av Spotify. Vi är glada över vårt nära samarbete, och att vi är en del av den förändring som musikindustrin genomgår just nu säger Nick Holmstén.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Daniel EkSpotify

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.