Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Succébloggare till United Screens

Publicerad: 17 juli 2013, 07:18

Trettonåriga succébloggaren Nellie Berntsson tar steget över till United Screens kanalnätverk på YouTube där hon både får en vlog och ett nytt program producerat exklusivt för United Screens


Ämnen i artikeln:

United ScreensPerfect Day

Hon har synts i Ponnyakuten på SVT, driver Sveriges största hästblogg med 200 000 läsare varje vecka och 31 000 personer prenumererar på hennes videoklipp som har fler än tre miljoner visningar.

13-åriga Nellie Berntsson (ingen släktskap med artikelförfattaren) har tidigare varit exklusiv för hästintresserade, men har vuxit till att bli en av Sveriges största lifestylebloggare. På hennes blogg kan man genom inlägg, videoklipp och bilder följa hennes liv både i och utanför träningen med sina ponnysar.

På United Screens kommer hon under hösten att ha en vlog och ett nytt program som kommer produceras av Hannah & Amanda/Perfect Day.

– Det här samarbetet och nya programmet ska bli väldigt roligt. Det finns alldeles för få program som är skapade för ungdomar eller för oss som är hästintresserade, trots att vi är så många som är det. Vi är många som har hästar och ridsport som brinnande intresse. Jag vill göra ett program som jag själv hade velat titta på. För oss är sporten en livsstil, säger Nellie Berntsson.

Nellie har bloggat sedan 2009 och sedan dess har bloggen vuxit till att bli Sveriges största inom sitt segment. Efter att själv ha blivit utsatt och trakasserad i skolan skapade hon hashtaggen #skickavidarenatkarlek vars utveckling ni kommer kunna följa på hennes nya YouTube-kanal.

– Jag är såklart otroligt glad över att vi kunnat locka en av Sveriges främsta och mest uppåtgående bloggare. Ridsporten är Sveriges nästa största sport med en otroligt hängiven målgrupp. Det här kommer att stärka och bredda vårt programutbud, säger Malte Andreasson, programdirektör på United Screens.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

United ScreensPerfect Day

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.