Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Svenskar ska ge tyskarna ett IT-lyft

Publicerad: 21 oktober 2014, 07:50

Hyper Island ska ge tyskarna lektioner i den digitala utvecklingen.

Foto: Colourbox.

Svenska Hyper Island tar sig in på den tyska marknaden. Tillsammans med Wired lanserar de utbildningar för den nya digitala eran.


Ämnen i artikeln:

Johanna FrelinWiredHyper Island

Tidskriften Wired har nyligen lanserats i Tyskland. Tillsammans med Hyper Island drar de också igång utbildning som ett nytt affärsområde. De första kurserna kommer att hållas i Berlin och handla om affärsutveckling och innovation i den digitala eran samt konsumentbeteenden och värderingar.

− Tyskland är en intressant marknad där bransch efter bransch känner av störningarna från den digitala utvecklingen. Det finns ett stort behov av att ta ledarskap och kontroll över förändringen, kunna se möjligheterna den för med sig och utvecklas med den. Det är så klart smickrande att få bemöta det behovet med ett så tongivande varumärke som Wired, säger Johanna Frelin, vd på Hyper Island i ett pressmeddelande.  

Wired Education har som mål att utbilda i den förändring som sveper över samhället. På så vis vill de stärka både tyska individer och företag.

– Det vi behöver är en partner som kan utbildningsbiten och har organisationen att leverera den. Därför är vi väldigt glada att få utforska det här området tillsamman med ett så välkänt och erkänt varumärke inom den digitala evolutionen som Hyper Island, kommenterar André Pollman, förläggare på Wired Tyskland.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.