Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Sveriges Radio lanserar mobilsajt

Publicerad: 5 april 2011, 12:27

Den nya mobilsajten kommer att rymma allt innehåll från Sveriges Radios webbsida. Om man har en smartphone skriver man in m.sverigesradio.se i webbläsaren och kommer då direkt till den nya hemsidan.


Ämnen i artikeln:

Kitty JutbringCilla Benkö

Kitty Jutbring. Foto: Sveriges Radio.

Så här säger några som har fått testa sajten i förväg:

– Detta är ännu enklare än förut och den sociala funktionen har vi längtat efter, säger Karin Adelsköld, P4 Extras webbtipsare och teknikskribent på Lilla gumman, i ett pressmeddelande.

– Hurra! Om ni bara visste hur många gånger jag försökt lyssna på mig själv i mobilen utan att lyckas, nu är det P3-star, where ever you are! Och alla andra bra program, säger Kitty Jutbring, programledare för P3 Star, i ett pressmeddelande.

– Sveriges Radio tar den mobila webben på allvar och det gör mig lycklig i dessa tider av app-hysteri. Med nya mobilsajten har Sveriges Radio redan en fot i framtiden, säger Joakim Jardenberg, internetdebattör och vd för Mindpark.

Cilla Benkö, vvd Sveriges Radio:
– Vi är så stolta över m.sverigesradio.se, den gör helt enkelt din telefon smart på riktigt, säger hon i ett pressmeddelande.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Kitty JutbringCilla Benkö

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.