Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

SVT startar modesajt

Publicerad: 18 mars 2008, 15:45

Sveriges Television startar modesajten LLC. Redaktör för sajten, som inte har någon koppling till ett tv-program, blir Lisa Lovisa Corneliusson med ett förflutet på DN, Modette och tidningen Stureplan.


Lisa Lovisa Corneliusson har lånat ut sina initialer till SVT:s modesajt. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

LLC blir är utformad som en videoblog och har lånat både form och inspiration från SVT:s musikblog PSL (Per Sinding-Larsen med flera). Men det kommer inte bli några köptips.
– Vi kommer inte att tipsa om vilka kläder man ska köpa för att bli en lycklig människa, säger Lisa Lovisa Corneliusson i en kommentar. Vi vill presentera en lite mer nyanserad bild av vad mode kan innebära.

Bland de första inslagen finns en intervju med DN:s kulturchef Maria Schottenius och ett inslag där artisten Ken Ring rakar håret inför en spelning.

Förutom redaktören Lisa Lovisa Corneliusson, så jobbar de två videoredaktörerna Ulric Nilsson och Malin Marmgren med sajten.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.