Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

SVT startar OS-sajt med åtta kanaler

Publicerad: 11 februari 2010, 10:43

Två dagar kvar till OS. Nu kör SVT igång sin största webbsatsning någonsin – med åtta webb-tv-kanaler.  Sajten är gjord av Doberman.


Ämnen i artikeln:

SVT

SVT:s OS-sajt blir en av deras största webbsatsningar någonsin.. Med åtta kanaler kan SVT sända åtta parallella tv-sändningar för olika sporter, allt för att kunna tillfredsställa alla tittarnas intressen.
Designbyrån Doberman, som gjort SVT:s andra webbsatsningar som Play-funktionen, står bakom även detta bygge.

-OS är ett av SVT:s största evenemang, även på webben som alltmer blir en plats för att uppleva live-sändningar. Doberman har hjälpt oss att lyfta den upplevelsen innovativt, till exempel med livespelaren, säger Hans G Andersson, chefsproduktägare på SVT Interaktiv.

Dessutom har man specialkonstruerat tablån på webben för att tittarna enkelt ska kunna planera och följa alla olika sporter och sändningar.

– SVT är så pass kvalitetsfokuserade att vi alltid får utrymme för nyskapande. Det är en ynnest att få vara med i deras storsatsningar, säger Anders Frostenson, kundansvarig för projektet på Doberman.

Ulrika Fjällborg

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.