Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

TV4 startar e-handel med Adlibris

Publicerad: 15 oktober 2015, 10:21

Kökets Favoriter har premiär idag.

Foto: Bold

Bonnierbolagen TV4 och Adlibris inleder ett samarbete om e-handel. Med nya butiken Kökets favoriter hoppas de bli störst i Sverige.


Ämnen i artikeln:

AdlibrisTV4Bold

I bakgrund av TV4:s inriktning på mat och bak-tv så slår de sig samman med Adlibris i en ny nätbutik med exempelvis kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning.

– Genom integrerade helhetslösningar för annonsörer ökar vi också effekten för dem. Vårt mål är att skapa den ledande och mest inspirerande matupplevelsen på alla plattformar genom att erbjuda innehåll, produkter och tjänster som tar användarna från inspiration till handling, säger Camilla Everberg, affärsområdeschef mat på TV4-Gruppen, i en kommentar.

Adlibris har under en tid sett en sjunkande försäljning av böcker online. De har därför utökat verksamheten med att sälja exempelvis garn, leksaker, spel – och kaffe. Återstår att se om samarbetet med TV4 innebär ett lyft.

Kökets favoriter lanseras idag. Bold har gjort identiteten.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

AdlibrisTV4Bold

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.