Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Unilever sponsrar blogg hos Morberg

Publicerad: 5 maj 2011, 07:20

Igår lanserades bloggen ”Flippin’ Burgers” på Per Morbergs matsida magasinmorberg.se. Bloggen handlar om Jon Widegrens jakt på den perfekta hamburgaren. För att hitta denna reser han till USA i åtta veckor – en resa som sponsras av Unilever och Hellmans majonnäs.


Ämnen i artikeln:

Per MorbergMagasin MorbergUnilever

Bloggen "Flippin' Burgers" på magasinmorberg.se.

I åtta veckor ska bloggens huvudperson Jon Widegren leta efter den perfekta hamburgaren i USA.

– Jon (Widegren) åkte i förrgår och kommer vara borta i ungefär två månader, han är riktigt duktig och har en grundkunskap redan. Tanken med bloggen är bland annat att kunna bjuda läsarna på tips, säger Lars Frank, ansvarig utgivare, till Resume.se.

Det första inlägget i bloggen som heter ”Flippin’ Burgers” skrevs igår och hittills har Jon Widegren bara kommit till den amerikanska tullen – där han visserligen hunnit prata hamburgare med både tulltjänstemän och flygplanspersonal.

Resan, som sponsras av Unilever och Hellmans majonnäs, är tänkt att avslutas med att Jon Widegren öppnar en hamburgerrestaurang i Stockholm.

Utöver "Flippin' Burgers" finns även "Redaktionsbloggen" och "Skytteskolan" på sajten och fler ska det bli. Troligtvis kommer en ny blogg att lanseras i samband med att andra numret av Magasin Morberg kommer ut i juni.

Hur går sajten i övrigt?
– Det var bra tryck i början, nu har vi inte hunnit med uppdateringarna riktigt. Men vi har tagit ett nytt grepp och det märks att läsarna tycker om sidan. Det kommenteras mycket på sajten och på Facebook, säger Lars Frank.

Magasinmorberg.se har ungefär 1000 läsare per dag.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.