Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

United Screens lanseras i Norge, Danmark och Finland

Publicerad: 18 juni 2014, 07:27

Stina Honkamaa Bergfors

Foto: Karl-Johan Byttner

United Screens lanserades i Sverige i höstas. Nu startar bolaget verksamhet i Norge, Danmark och Finland och blir därmed första YouTube-nätverket med lokal närvaro i både Norge och Danmark.


Ämnen i artikeln:

United Screens

Mediebolaget United Screens startades av Malte Andreasson, Stina Honkamaa Bergfors, Oscar Höglund och Jan Zachrisson. Youtube-nätverket har över 100 YouTube-kanaler i sitt stall bland annat ett antal av Nordens största.

Nu kommer United Screens hjälpa norska, danska och finska annonsörer och kreatörer att lyckas på YouTube. Försäljningen av reklam specifikt för Norge, Danmark och Finland har redan påbörjats. De första kampanjerna startade tidigare under våren.

– Etableringen i Norge, Danmark och Finland är en del av vår plan för United Screens, Vi kommer att etablera oss i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors och rekrytering av personal har inletts. säger Stina Honkamaa Bergfors en av grundarna av och vd för United Screens i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

United Screens

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.