lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Världen hånar Suaréz efter vansinnesbettet

Publicerad: 25 juni 2014, 06:21

Två exempel hån mot Luis Suaréz i sociala medier

Fotbollstjärnan Luis Suaréz bett blev en stor snackis på sociala medier, Loa Falkman dumförklarade Petra Marklund under Allsången, DDB får ny vd i New York och alltfler svenskar vill slippa tv-reklam. Det är några av nyheterna i morgonsvepet.

Ämnen i artikeln:

Loa FalkmanPetra Marklund

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Loa Falkman dumförklarade Petra Marklund under Allsångsdebuten
I går gjorde Petra Marklund premiär som programledare för "Allsång på Skansen" i SVT. Gästade gjorde bland annat operasångaren Loa Falkman som en halvtimme in i sändningen frågade Petra Marklund "Du kanske är lite dum i huvudet?" när programledaren sa att hon tyckte det var svårt att höra vad de sjunger i opera. Petra Marklund blev märkbart tagen av uttalandet, men efteråt förklarar operasångaren att allt var ett skämt. Det skriver Aftonbladet.

Världen hånar Suaréz efter bitattacken
Luis Suaréz fabelaktiga bett på Giorgio Chiellini under matchen mellan Italien och Uruguay blev tisdagkvällens stora snackis i sociala medier. Det blev det snabbt en sport att hitta det mest kreativa sättet att raljera över hjärnsläppet. Uruguay vann matchen och gick vidare till åttondelsfinal, men för lagets största stjärna Luis Suaréz kan turneringen redan vara över då FIFA utreder attacken. Expressen har sammanställt några av exemplen på hånen av fotbollstjärnan här.

DDB får ny vd i New York
DDB New York söker sig "Downunder" för att hitta sin nya ledare. Den Omnicom- ägda byrån berättade under tisdagen att man anställer Chris Brown, i dag vd för DDB i Australia, som president vd i New York. Han kommer att rapportera till sin företrädare på vd-posten, Peter Hempel, som blir styrelseordförande och vd för den nya strukturen DDB Group New York, det skriver AdAge

Nu vill fler slippa tv-reklam
Sju av tio är negativt inställda till tv-reklam. Det visar siffror från SOM-institutets årliga mätningar över svenskarnas medievanor. När reklam-tv kom i början av 1990-talet var endast tionde tittare emot det. I dag är knappt en procent starkt positiv och över 70 procent är negativa till tv-reklam. Det rapporterar TT.

Rapport: Facebook har stark återväxten
Facebook eventuella minskade populäritet bland tonåringar har varit ett diskussionsämne de senaste åren. Nu visar en ny rapport från Forrester att oron kan vara överdricen. Undersökningen bygger på svar från mer än 4500 tonåringar i USA om sociala medier och visar att Facebook fortfarande är den överlägset mest populära plattformen. Det skriver Mashable.

SVT har svårt att skilja på Glenn och Glenn
I måndags reagerade många över att SVT kommenterade matchen mellan Mexiko och Kroatien i Stockholm. I gårdagens fajt mellan Costa Rica och England dök Glenn Hyséns namn upp i grafiken när kanalen skulle presentera kvällens kommentatorer. Kommenterade matchen gjorde Glenn Strömberg, tillsammans med Chris Härenstam.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev