lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Vi i Villa landets största bostadssajt

Publicerad: 30 maj 2013, 12:07

Viivilla.se är nu största sajt i segmentet "bostad"

Under vecka 18 och 19 slog Vi i Villa rekord med 134 000 unika besökare per vecka, enligt KIA-index. Det gör viivilla.se till landets största sajt i bostadssegmentet.


KB

Krister Berntsson


– Den strategi vi har tagit fram fungerar alldeles uppenbarligen, säger Camilla von Otter, chefredaktör och ansvarig utgivare för  Vi i Villa. Vi har sedan i mars, när jag tillträdde som ansvarig även för innehållet på viivilla.se, jobbat aktivt med att vara mer lyhörda för läsarnas och besökarnas behov.  Vi har svängt om helt och hållet och tänker nu content first, i stället för print och webb som vi gjorde tidigare.

Även försäljningsmässigt ger den nya strategin bra genomslag. Vi i Villa satsar i hög utsträckning på att sälja in varumärket i stället för print och webb.

–Vi märker en enorm efterfrågan på helhetslösningar från alla kunder, där webben är motorn, säger Helena Taube Rehnmark, försäljningschef Vi i Villa. Ett exempel på vår styrka är att våra RAM-mätningar för formatet panorama har ett snitt-OBS på 46,5%, att jämföras med snittet i Sverige som ligger på 33%.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev