Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Webbtv-bolag växer med H&M

Publicerad: 17 mars 2009, 08:30

Produktionsbolaget Pointbreak knyter till sig två nya medarbetare: Hanna Roos och Kristina Westberg. På samma gång skriver företaget även nytt avtal med H&M.


Hanna Roos och Kristina Westberg har värvats till Pointbreak.

Hanna Roos kommer närmast från produktionsbolaget Blu och har tidigare jobbat med programidéer och produktioner för flera stora kanaler. Kristina Westberg kommer närmast från TV4-Sporten, och har flera års erfarenhet som programledare och reporter för såväl SVT som TV4.

På Pointbreak kommer Kristina Westberg att jobba som producent och programledare, Hanna Roos som producent och kreatör.

Nyligen skrev Pointbreak även ett nytt avtal med H&M som innebär att de under 2009 ska jobba med H&M:s digital signage och producera deras webb-tv format H&M Fashion Video.

Produktionsbolaget Pointbreak grundades år 2003, och idag är sju stycken medarbetare knutna till företaget som producerar reklam- och företagsfilm för webb. Tidigare kunder i Pointbreaks portfölj är bland annat Bonnier, SJ, Ladbrokes och God El. Företagets omsättning för 2008 var 5 miljoner kronor.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.