Prenumerera

Nu blir Resumés värld större. Varje dag ger vi dig som läsare en inblick i de viktigaste förändringarna och trenderna som påverkar kommunikationsbranschen. Resumé Insikt är utvecklat för mobilen, men fungerar självklart lika bra på din dator eller läsplatta. Varje månad får du ett matigt magasin med unikt material, gjort för långläsning. 

Som prenumerant får du:

• Tidningen direkt i brevlådan 1 gång i månaden.  
• Valfritt insiktsbrev Kommunikation, Media eller Marknad.
• Tillgång till Resumés digitala tidningsarkiv samt plattformen Resumé Insikt

Prenumerera här!

För frågor om din prenumeration vänligen kontakta vår kundservice på 08-409 320 07 eller via e-post: kundservice@resume.se

För företag inom EU gäller priserna under förutsättning att VAT-nummer uppges. I annat fall tillkommer moms.
 

Resumé Insikt

  • Resumé Insikt Kommunikation
    Inspiration, tips och affärsnytta för kommunikationbyråer, mediechefer och marknadsavdelningar. Gustav Martner grundade byrån Daddy 2000 som sedan omvandlades till CP+B Europe.Mellan 2011 och 2015 var han även ordförande för Sveriges Kommunikationsbyråer. I dag jobbar Martner som frilansare, framför allt som expert inom digitalisering och med CSR-frågor.


  • Resumé Insikt Media

    Affärsnytta för mediechefer, mediebyråer och affärsutvecklare. Thomas Baekdal är dansk medieanalytiker och en av Nordens mest eftersökta experter inom digitalisering av mediebolag. Framför allt har han gjort sig känd för sin analyser av hur digitaliseringen förändrat vår mediekonsumtion.


  • Resumé Insikt Marknad
    Affärsnytta för marknad-, inköp-, och kommunikationscheter. Sara Rosengren är docent på Handelshögskolan i Stockholm och forskar på avdelningen Marknadsföring och strategi. Ett välkänt namn inom marknadsföring både i Sverige och Europa. Hon kommer främst skriva om sin egen och andra forskning inom marknadsföring.

Prenumerera på Resumé Insikt här!


Priser på prenumeration

Sverige
• Helår 5 995 kr exkl. moms*
*Moms 6%