Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Regi

Årets Byrå 2023: Anmäl er senast den 2 december

Det går fortfarande att anmäla sig till Årets Byrå, som är en del i Regis affärsutvecklingsverktyg, där man kartlägger hur nöjda kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer inom en mängd olika områden. Nytt för den här gången är kategorin Digital Transformation.

Publicerad: 22 november 2022, 08:52


Efter önskemål från branschen presenterar Regi en ny kategori i den årliga bransch- och kundstudien Årets Byrå. Nu bjuder man in alla byråer som hjälper kunder med digital transformation att delta i studien. Så här beskriver man den nya kategorin, Digital Transformation: 

Byråer inom denna kategori hjälper bolag att ta ett helhetsgrepp om sin digitala strategi, organisation, tillväxt och lönsamhet. Byråerna arbetar med allt från strategiska transformationsuppdrag och management consulting till att även erbjuda insourcad, mer operationell exekvering inom områden som exempelvis Digital Marketing & Analytics, Customer Loyalty and Retention, Conversion & Sales Optimization för att nå avgörande verksamhetsmål.

 – På väg in i en lågkonjunktur är det helt avgörande att veta vad dina kunder tycker, på vilka områden ni kan förbättra er och hur ni står er mot branschen i stort. Allt detta får ni reda på genom att anmäla er till vår årliga kund- och branschstudie, säger Robert Skölfman, grundare och vd på Regi.

Det är helt kostnadsfritt att delta i studien. Vill man ta del av kundinsikterna finns det tre nivåer att välja på i Regis affärsutvecklingsverktyg.

– Beslut om rapportköp kan tas under hösten, och vill man som deltagande byrå inte jämföra sina resultat med övriga byråer finns i år valet att bara ta del av sin egen kundinformation, utan jämförelse. 

Anmälan till Årets Byrå 2023 stänger 2 december – så passa på att anmäla er redan idag.

Årets Byrå kartlägger hur nöjda marknadsförings- och kommunikationsköparna är med sina byråer, och är den största branschstudien inom marknadsföring och kommunikation i Norden. Studien har genomförts årligen sedan 2000. För deltagande byråer blir det en viktig PR som ofta uppmärksammas av kommunikationsköparna. Som vanligt utvärderar era kunder er anonymt. 

För er som byrå medför medverkan i Årets Byrå bland annat att:
• Ni bidrar med värdefull information till branschstudien för att kunna driva viktiga branschfrågor.
• Ni får en värdefull synlighet i studien.
• Ni erbjuds möjligheten att få tillgång till ett affärsutvecklingsverktyg genom Regis fullmatade och unika rapporter, innehållande bland annat ett flertal KPI:er som kan målsättas och följas upp över tid i affärsplanen. Det finns till exempel information om ert NKI, viktigast att förbättra, era kunders bytesbenägenhet, ert rekommendationsvärde (NPS), merförsäljningsprocent, analys och rekommendationer med mera.

Läs mer om kvalificeringskraven – och anmäl er här.

www.aretsbyra.se

Texten är en annons från Regi