Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Bitcoin Code

Bitcoin Code: Låt robotar sköta dina kryptohandel

Överallt tjänar just nu kryptohandlare massor med pengar på Bitcoin och andra kryptovalutor. Stora varumärken investerar också och låter varor säljas för krypto. Nästa år kommet dessutom andra företag att lanserar mynt, som till exempel Facebook. Även Lamborghini har kommit igång med att använda Blockchain. Och en mängd olika kryptohandlare breddar nu sitt fokus så att de kan inkludera flera typer av kryptovalutor. Till exempel tillåter Local Ethereum Exchange bland annat handel med Bitcoin och Litecoin.

Publicerad: 25 Juni 2020, 11:35


Nyheter som dessa är fantastiska för oss alla, även för de som redan har lyckats bli rika genom att handla med Bitcoin. Men de som känner till marknaden och handeln vet också att den inte är exklusiv. Vem som helst kan tjäna pengar genom kryptoinvesteringar när de använder en robot som kan handla och sälja automatiskt. En snabb sökning online visar att det finns mångs system att välja på. Det kan dock vara svårt att veta vilka som fungerar och vilka som inte gör det. En utmärkt programvara för nybörjare och professionella handlare är Bitcoin Code.

>>Öppna ett Bitcoin Code-konto helt gratis idag<<

Låt robotorna göra jobbet

Vi uppmuntrar just nu alla att använda robotar, då de gör det mesta av jobbet. När dessa automatiserade handelssystem introducerades på marknaden tycktes allt öppna upp sig. Chockerande nog så kunde vem som helst handla med dem och tjäna pengar, även om de inte hade någon erfarenhet.

Vad är Bitcoin Code?

Bitcoin Code är en av många plattformar för automatisk handel på marknaden för kryptovalutor. För att använda den behöver du bara öppna upp ett konto, sätta in lite pengar och sedan använda dessa för att handla live. Robotarna på webbplatsen hanterar handeln åt dig automatiskt. Detta gör att du kan tjäna pengar utan att göra någonting – med andra ord kan systemet användas som en passiv inkomstkälla.

Hur fungerar Bitcoin Code?

Då Bitcoin Code använder maskininlärning och artificiell intelligens, så använder roboten algoritmer för att köpa och sälja åt dig. Denna stressfria metod låter dig tjäna pengar dagligen utan speciellt mycket arbete från din sida.

>>Prova Bitcoin Code helt gratis idag<<

Hur du ska använda Bitcoin Code

Följ stegen här nedan, systemet är så pass enkelt att alla kan använda det.

När du öppnar ett Bitcoin Code-konto och gör din första insättning så aktiverar du funktionen för handel live. Vid denna tidpunkt tar roboten över. 

Handel med Bitcoin Code genomförs först när du sätter in pengar. I skrivande stund är den lägsta möjliga insättningen på Bitcoin Code 250 dollar. Det högsta tillåtna beloppet är 15 000 dollar.

Några enkla steg för att komma igång:

1. Registrering
Först och främst behöver du öppna ett konto på Bitcoin Code. Processen är snabb och tar bara några minuter. Du behöver inte tillhandahålla mycket information, till skillnad från många andra handelsplattformar.

2. Demohandel 
En fantastisk nyhet är att det numera finns en demohandelsfunktion på Bitcoin Code. Autohandelsplattformar för kryptovalutor som ger användare ett demohandelskonto för att kunna börja göra sina affärer. Demoprocessen visar hur handelsrobotarna fungerar när du är i en live-session. 

3. Live-handel med Bitcoin Code
Att handla live är enklare än vad man kan tro. Man klickar bara på en knapp och därefter så börjar robotorna att jobba. De tittar på marknaderna och hittar, inom loppet av några sekunder, de bästa handelsalternativen. När de upptäcker en lönsam affär så hanterar systemet allt åt dig, och använder medlen på ditt Bitcoin Code-konto. Processen är snabb och enkel. 

4. Överföring av tillgångar
Det är lätt att sätta in pengar på ditt Bitcoin Code-konto. Det finns faktiskt en mängd olika betalningsalternativ. Du har de normala som Visa och MasterCard, men kan också betala med Skrill och PayPal. Med så många alternativ kan investerare från hela världen använda Bitcoin Code. Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med det lägsta insättningsbeloppet på 250 dollar, tills du känner dig trygg och bekväm med hur allt fungerar.

OBS! Vi uppmuntrar också varje investerare att använda funktionen för demohandel och att först testa systemet. Det är naturligtvis lätt att använda, och ger dig massor av information om handelsroboten, så att du kan lära dig allt om automatisk handel, utan att riskera några pengar.

>>Registrera dig för Bitcoin Code helt gratis<<

Viktiga funktioner från Bitcoin Code

Verifieringssystem

När du registrerar dig för ett konto så förser du Bitcon Code med din personliga information. Denna används för att bekräfta att du är den du hävdar att du är. När du sätter in dina pengar så kontrollerar systemet också att namnen matchar. Detta är viktigt för verifieringen.

Uttag

Du kan när som helst ta ut dina pengar från Bitcoin Code, så fort live-handeln är över. Det går snabbt och smidigt eftersom uttag via Bitcoin Code är klara inom 24 timmar, utan några avgifter.

Serviceavgift

Kom ihåg att systemet Bitcoin Code tar en liten procentandel av dina vinster när livehandeln är över. Detta görs automatiskt, så du behöver inte tänka på någonting. Det är den enda avgiften som finns på plattformen.

Kundsupport

Kundsupportsystemet är tillgängligt dygnet runt. Därför kan du alltid få svar direkt om du har någon fråga.

Här är några tips för nybörjare:

Investera i små summor

Börja med att investera det minsta möjliga beloppet på 250 dollar. På så sätt får du studera systemet medan dina pengar fördubblas eller tredubblas. Ibland tar det bara några dagar att tjäna betydligt mer än den ursprungliga insättningen.

Ta ut

Ta ut lite pengar när du är klar med din livehandelssession. Lämna en del för återinvesteringar, men glöm inte att ta ut lite av pengarna.

Följ marknaderna

Ja, autohandelsroboten gör jobbet åt dig, men det är fortfarande roligt och intressant att veta hur marknaden tenderar att röra sig, så att du är bättre förberedd och vid någon tidpunkt kan använda det manuella läget.

Investera inte dina livsbesparingar

Undvika att ta för många risker. Se till att du bara investerar det du kan förlora på ett säkert sätt. Investera inte något om du behöver betala räkningar och ta inte något från din livsbesparing.

Finns det en app?

Nej, men plattformen är webbaserad, så du behöver inte en sådan. Allt är optimerat för att fungera på alla enheter.

Läs mer på Bitcoin Code

Artikeln är producerad i samarbete med Bitcoin Code och ej en artikel av Resumé