Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Byråcoachen

Byråcoachen – vilka är vi?

Byråcoachen är ett unikt initiativ som bidrar till mer hållbarhet, lönsamhet och tillväxt i kommunikationsbranschen genom att dela kunskap, samarbeta i nätverk och coacha. Vi stöttar chefer och ledare på byråer till ett enklare, tryggare och effektivare arbetsgivarliv inom områden som vi är bra på. Det är till exempel ledarskap, arbetsmiljö, arbetsrätt, organisation, kommunikation, lönsamhet, omorganisation, ägarfrågor och mycket mycket mer.

Publicerad: 17 september 2021, 08:59


Vi gör nytta när vi är relevanta

För att vara träffsäkra med det vi stöttar med i olika kanaler är vi i ständig dialog med branschen och fångar upp aktuella funderingar löpande. Till exempel genom att agera bollplank, coacha, hålla i nätverksträffar, ge föreläsningar och utbildningar samt som här - dela kunskap i samarbete med Resumé där du kan skicka in dina frågor och få konkreta svar.

Maila din fundering direkt till oss på hej@byracoachen.se. Samma adress gäller om du är nyfiken på nätverkande, coaching eller andra tjänster vi kan bidra med.

Mer om Byråcoachen

Byråcoachen är som sagt ett unikt initiativ som drivs av Arbetsgivarföreningen Fremia. Verksamhetsansvarig är Malin Ingevall, coach, utbildare och entreprenör med 24 års erfarenhet som byråägare, VD, projektledare med mera i branschen.

Hos Fremia har vi ett branschteam med experter inom arbetsrätt, arbetsmiljö och pension- och försäkringsfrågor. Vi samarbetar dessutom med KOMM, Hej Engagemang, Resumé m fl.

Alla får ta del av mycket kostnadsfritt. Är du dessutom, som flera andra byråer, medlem i Fremia har du tillgång till individuell rådgivning, juridiskt stöd, arbetsgivarservice och en hel del kunskap i ditt medlemskap. Är du nyfiken på hur vi kan stötta dig så hör av dig direkt till oss på hej@byracoachen.se.

Varmt välkommen att hänga med oss - här och på Byråcoachens sida på Facebook och LinkedIn!

Bästa hälsningar,
Malin Ingevall, Byråcoachen

byracoachen.se

Texten är en annons från Byråcoachen