Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från greenely.com

Ditt bästa elavtal som är smart, enkelt och har låg kostnad!

Nu kan du sänka dina elkostnader med upp till 25 % genom att använda en enkel och smart app! Det låter som en dröm, men mobilappen Greenely är redan verklighet och har utvecklats genom att lyssna på konsumenternas behov. Greenely är redan Sveriges största energicommunity! Vill du också testa?

Publicerad: 10 juni 2021, 07:40


Mobilappen Greenely är enkel för alla, oavsett om du är tekniskt kunnig eller aldrig har hållit på med appar - och det är en superbra idé som är skapad helt utifrån behovet. För vem vill inte sänka sina kostnader utan att anstränga sig? Dessutom kan du ladda ner appen helt utan kostnad!

Greenely - Sveriges största energicommunity

Mobilappen Greenely klimat-smart elavtal lanserades 2017 utifrån ett behov att minska hushållens energikostnader. Förutom att vara landets största energicommunity med över 160 000 hushåll anslutna - är tjänsten helt kostnadsfri. Greenely är dynamiskt och modernt och sätter kundupplevelsen i fokus, och framförallt fyller man en viktig funktion för hushållen som kan kontrollera sin elanvändning på ett enkelt vis, utan att behöva vara teknikproffs.

Geenely känns framtidsdrivet, morgonluft, friskt... Det känns som något alla borde prova!

Digitalt elavtal

Efter sin lansering fortsatte innovativa och kundfokuserade Greenely med nästa steg. 2018 kom det digitala elavtalet med el till självkostnadspris och det viskades högt om hur Greenely utmanade eljättarna - och man började växa! Användarna sänkte sina elkostnader med nära 25 % och självklart rekommenderade man Greenely till sina grannar och tillväxten fortsatte.

Elavtal, app och solceller

Förutom elavtalet som erbjuds utan påslag är det appen som står i centrum. Den kan idag laddas ner för användning i Sverige och Storbritannien. Den har en mycket enkel och överskådlig display och du kan se din elförbrukning timme för timme och också jämföra med liknande hem som ditt eget. Varje gång du gör en förändring i din förbrukning ser du resultatet av detta i appen.

Greenely är också ett smart val om du har solceller. I appen kan du förutom egen förbrukning också följa hur mycket el du säljer tillbaka till elnätet. Du får en utmärkt överblick över förbrukning och produktion och du kan löpande sälja din elproduktion till Greenely.

Greenely har certifikat från Naturskyddsföreningen

Att verka för miljön och en sund framtid är ett viktigt ställningstagande för Greenely. Man erbjuder ett "grönt" elavtal märkt "Bra Miljöval" från Naturskyddsföreningen. Likväl som du väljer ekologisk mat och sopsorterar samt göra viktiga val för vår framtida miljö är elavtalet minst lika viktigt.

"Bra Miljöval" är ett certifikat som endast kan bäras av de som producerar el från förnybara källor och som uppfyller högt ställda miljökrav. Exempel på detta kan vara att vattendrag inte får torrläggas vid produktion med vattenkraft. Man kan inte bygga vindkraft i känsliga naturområden eftersom hänsyn måste tas till biologisk mångfald vid tillverkning av biobränslen.

Det är en väsentlig skillnad på "vanlig" el och den som är märkt "Bra Miljöval". Miljöcertifieringen ger en garanti för hur elen är framtagen, från vilken energikälla och att produktionen värnar om miljön. Detta är viktigt för oss alla, och framförallt att vi gör detta tillsammans för att få den effekt på miljön som vi behöver i framtiden.

Greenely avsätter pengar till projekt som värnar om miljön, för varje såld kilowattimme. Detta gäller även miljöfrämjande åtgärder som minskar energianvändning.

.

Texten är en annons från greenely.com