Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Creddo.com

Fördelar med att låna pengar till ditt tillväxtföretag

När du har ett framgångsrikt företag med en stadig ström av kunder är det dags att börja investera i tillväxt. Du behöver bara en smart strategi för tillväxt för att utvidga ditt företag och höja det till nya nivåer. Varför inte skapa ett tillväxtföretag? Med hjälp av en plan kan du nå dina långsiktiga mål och generera betydande kassaflöden som ökar snabbt.

Publicerad: 29 mars 2021, 14:29


Tillväxtföretag tenderar att ha lönsamma investeringsmöjligheter genom sina vinster. Att skapa ett tillväxtföretag kostar dock pengar för att upprätthålla driften av företaget och samtidigt öka ditt rörelsekapital. Kom ihåg att ett företag vid snabb tillväxt inte sällan behöver anställa personal, köpa fastigheter och utrustning - speciellt om det handlar om ett nystartat företag utan dessa tillgångar. Den goda nyheten är att det finns effektiva verktyg för tillväxt, nämligen att ansöka om ett företagslån online. Ett företagslån ger dig möjligheten att göra kapitalintensiva investeringar som inte hade varit möjliga annars. Nystartade och säsongsbaserade företag har inte alltid kapitalet som krävs. Vidare kan affärerna gå sämre än väntat en viss period och göra det svårt att investera med eget kapital. I sådana fall är ett företagslån en bra lösning.

Sätt igång med ett företagslån

Om du är orolig eller skeptisk till att ta ett företagslån är det dags att tänka om. Faktum är att varje affärsform kräver kapital för komma igång och överväger att långa pengar. Det finns många goda skäl som bekräftar att det är smart att låna pengar, inte minst för att det låter ditt tillväxtföretag att fortsätta expandera och utvecklas. Dessutom har det aldrig tidigare varit så smidigt att låna pengar som det är idag. Med hjälp av låneförmedlare som Creddo kan du enkelt jämföra företagslån online. Det enda du behöver göra är att fylla i ansökan, vänta på erbjudanden, välja en långivare och få pengarna på kontot samma dag. Till skillnad mot att ansöka manuellt hos långivare är fördelen med Creddo att det bara görs en enda kreditupplysning. Du kan jämföra lån mellan 10 000 och 10 000 000 kronor samt en lånetid från en månad upp till 10 år. Med andra ord kan du lätt ansöka om ett företagslån som passar de unika behoven hos ditt företag.

Fantastiska fördelar med ett företagslån för tillväxt

Ett tillskott på kapital från ett företagslån kan hjälpa dig att automatisera för en ökad effektivitet, minska fördröjningar samt sänka dina produktions- och leveranskostnader. Du kan alltså förnya företagets processer och på så vis förbättra tillväxten. Det här är bara ett av alla investeringar som du kan göra, några andra är följande:

  • Nya egenskaper - Du kan sälja produkter med förbättringar, det vill säga sälja samma typ av produkt med bättre funktioner och kvalitet. Se till exempel på iPhone som låter dig välja mellan olika skärmstorlekar för varje modell.

  • Nya kunder - Det är möjligt att locka nya kunder på flera sätt. Att presentera din produkt på nya marknader kan locka nya människor med liknande behov som din ursprungliga målgrupp. Alternativt kan samma produkt tillgodose ett annat behov hos andra människor.

  • Nya erbjudanden - Utveckla nya produkter för att lösa andra typer av behov, inte bara förbättringar på nuvarande produkter.

creddo.com

Texten är en annons från Creddo.com