Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Mynewart

Ge ditt hem ett lyft med tavlor

Det kan vara svårt att veta hur man ska förnya sitt hem utan att det ska kosta skjortan. Man kan ju måla med det tar så otroligt mycket tid och energi.

Publicerad: 9 december 2020, 12:50


Dessutom vet du att du kommer tröttna på den där fondväggen om en månad igen… Din sambo blir inte så glad över detta eviga velande heller. Bevara ron i er relation och lyft ditt hem enkelt med tavlor.

Något som verkligen kan göra att ditt hem känns som en helt ny plats är stora tavlor. Det finns tavlor som är så pass stora att de nästan blir till en fondvägg. Är det inte en så stor variant du är ute efter finns det givetvis mindre tavlor som fortfarande är stora och ger ditt hem det där lilla extra. Ett maffigt måleri kan verkligen göra stor skillnad och det är så otroligt enkelt att sätt upp en tavla istället för att tapetsera eller måla.

Tavlor representerar din personlighet

Jag har länge tänkt att jag ska måla en vägg i mitt vardagsrum eller kanske hitta någon schysst tapet till den tomma vita väggen. Dock bor jag i en hyresrätt vilket betyder att jag i princip inte får måla om i min lägenhet. Det betyder dock inte att jag behöver ha ett tråkigt hem. Genom att köpa en större tavla kan jag få samma effekt som med en mer personlig väggfärg. Kanske ännu mer effekt genom att min personlighet verkligen kan lysa igenom med den konst jag väljer.

Tröttnar jag på en tavla är den också väldigt lätt att byta ut vilket är superpraktiskt. Din personliga stil utvecklas hela tiden och med tavlor kan ditt hem enkelt följa med.

Ändra konst med årstiderna

Jag vill gärna uppdatera min väggkonst varje gång vädret utanför ändras och vi går in i en ny årstid. Typiskt sker detta när vi går från vinter till vår och när vi går från sommar till höst. För mig handlar det om ljuset, när det är ljust vill jag ha en massa uppiggande färger. Härliga sommar-och vårfärger som följer naturen utanför. På hösten och vintern när det är lite mörkare så vill jag gärna ha lite mysigare färger. Det betyder lite mer jordnära färger som passar i skenet av mina stearinljus.

Tavlor är ett väldigt enkelt sätt att kunna anpassa sitt hem till årstiderna eller olika högtider. Kanske har du andra perioder du vill anpassa ditt hem till men har haft svårt att hitta den perfekta vägen. Andra sätt att anpassa ditt hem efter säsonger och olika perioder kan vara att byta ut kuddar och filtar eller andra små pyntsaker.

I mitt hem håller jag gärna ett färgtema så att mina ljusstakar, mina tavlor och mina kuddar matchar. Det kan ge ditt hem en otroligt trevlig synergi. Men man behöver inte göra som mig det finns en miljon sätt att ge sitt hem ett lyft med konst och tavlor. Det är busenkelt att beställa konst online och på få dagar kan du få ett helt nytt hem

.

Texten är en annons från Mynewart