Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Luxplus.se

Nätshopping blir smidigare med Luxplus

Det finns många fördelar med att shoppa online. De två främsta fördelarna är att det är smidigt och att priserna är lägre. Näthandeln växer och det är inte så konstigt eftersom företagen kan erbjuda bättre priser på välkända märken.

Publicerad: 8 Juni 2020, 11:56


För dig som vill ha ett brett utbud finns Luxplus. Här hittar du allt du behöver inom bland annat kroppsvård för kvinnor, män och barn. Väljer man exempelvis Luxplus.se kan man bli medlem och på så sätt få tillgång till ännu lägre priser men även många andra förmåner. I utbudet hittar du också många av de exklusivare märkena av högsta kvalitet.

Vad kan man vänta sig av Luxplus?

Hos Luxplus finns alla de produkter som används dagligen. Utbudet är stort och det är lätt att navigera på sidan. När man tecknar ett abonnemang och blir medlem kan man få upp till 80 % rabatt på produkter så som parfymer och dofter, makeup, ansiktsvård och mycket mer. Medlemskapet kostar 89 kr i månaden och den som vill avsluta sitt medlemskap kan göra det smidigt utan bindningstid. Som ny medlem får du dessutom prova på medlemskapet gratis i 30 dagar. Medlemmar har fri frakt på alla sina ordrar och tillgång till ett bonussystem som gör att man får ytterligare rabatter när man handlar nästa gång. Att handla online gör livet lättare, man kan välja själv när man ska handla och behöver inte anpassa sig efter butikers öppettider. Hos Luxplus kan du finna nästan allt som du behöver samlat på ett ställe. Förutom kroppsvård finns det även mycket man behöver till hemmet, allt från städprodukter till livsmedel. Det som känns lite extra tryggt är att det är välkända märken med äkthetsgaranti, man vet vad man får helt enkelt. För att säkra att det är rätt produkter görs också kvalitetstester.               

Därför ska du handla beauty-produkter online

Att handla på nätet är enkelt, man sätter sig på kvällen efter att alla vardagssysslor är klara och handlar snabbt utan att lämna hemmet. Leveranserna är snabba och man har också returrätt precis som i en vanlig butik.

Det finns många anledningar till varför en nätbutik som Luxplus kan hålla riktigt låga priser. En fysisk butik behöver hyra lokal, ha anställda på plats under öppettiderna och hålla ett lager i varje butik. Några exempel är:

●      En parfym som normalt kostar cirka 400 kr i en butik går att köpa hos Luxplus för under 150 kronor.

●      Ansiktskrämer från exempelvis välkända Elizabeth Arden som går på över 450 kronor i butik erbjuder Luxplus för under 200 kronor.

●      Det går att spara över 80 % på att köpa mascara från de bästa märkena.

Luxplus beställer direkt från leverantörerna och har ett enda lager så blir det heller inga dyra mellanhänder. Luxplus har också otroligt många nöjda kunder vilket också har att göra med att de har en bra kundtjänst och smidig service.

Läs mer här

Artikeln är producerad i samarbete med Luxplus.se och ej en artikel av Resumé