Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag14.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Sambla

Sambla hjälper dig att samla lån och krediter

Att samla lån kan hjälpa dig att få ner kostnader för dina lån och krediter och därmed hjälpa dig med att få ner kostnaden för ditt lån varje månad.

Publicerad: 4 februari 2021, 08:40


Idag är det tyvärr mer vanligt att ha stora lån och krediter. Det finns många olika sorters av lån som du kan ha, allt från personal lån till kreditkort och billån. Att ta ett lån kan vara en snabb lösning, men ställa till fler problem i framtiden. Räntan är det stora problemet när det kommer till att betala tillbaka lånet. Ju högre ränta desto dyrare blir lånet att betala tillbaka, men det finns sätt där du kan samla dina lån på ett enkelt sätt. 

Sambla är en tjänst där du kan samla dina lån och på det sättet får en bättre månadskostnad. En stor fördel med att använda dig av Sambla är att tjänsten är helt kostnadsfri där du som kund inte behöver betala något för att ansöka om lånet. Detta fungerar tack vare att banken eller långivaren betalar till Sambla istället för att kunden gör det. 

Bättre månadskostnad med hjälp av Sambla

Har du problem varje att hantera dina avbetalningar varje månad? Är räntan för dina lån och kredit alldeles för höga? Då kan Sambla hjälpa dig att samla samla lån och krediter på ett enkelt sätt. Just nu samarbetar Sambla mer över 40 långivare och banker som kan hjälpa dig att samla dina lån på ett effektivt sätt. Du kan ansöka om upp till 600 000 kronor med hjälp av Sambla. 

För att du ska kunna samla lån med Sambla finns det några generella krav:

  • Minst 18 år gammal 

  • Inte ha aktiva skulder hos Kronofogden

  • Månadsinkomst på minst 8400

  • Vara bosatt i Sverige i minst ett år 

Att hålla räntan nere är också något som är vitalt för att du ska spara på månadskostnaden. Räntan är något som är satt beroende på din ekonomiska situation, men även faktorer som om du har betalningsanmärkningar sedan innan. Ett sätt att hålla räntan nere är att ansöka med en medlåntagare. Enligt statistik får de som ansöker med en medlåntagare en bättre ränta på 2.09 %.  

Få hjälp att bli skuldfri  

Att ha skulder är ofta en väldigt stressig situation och det kan påverka en stor del av ditt liv på ett negativt sätt. Har du stora betalningar varje månad kan det vara svårt att ha råd med det. Risken finns då att du kan hamna hos kronofogden, och gör du det kan det påverka varje aspekt av ditt liv. Att ha en skuld hos kronofogden innebär att du har svårare att få lägenhet, andra former av lån som billån och bolån i framtiden. 

Därför är det viktigt att du arbetar aktivt för att betala av dina skulder och att du hittar det bästa sättet på att göra detta. En stor fördel med Sambla är att din ansökan inte är bindande vilket betyder att om räntan du blir erbjuden är högre behöver du inte acceptera denna. När du gör en ansökan så sker enbart en ansökan hos UC istället för flera ansökningar. När det kommer till att ansöka om lån vill du inte att det ska ske flera ansökningar hos UC. Det påverkar din kreditupplysning på ett negativt sätt. 

Låna trots betalningsanmärkningar 

Idag går det att få ett lån beviljat tillsammans med betalningsanmärkningar. Ofta är kravet att du inte kan ha en aktiv skuld hos kronofogden, och om du haft det innan måste du varit fri från den minst i 6 månader. Många långivare som Sambla samarbetar med godkänner att du har upp till 10 betalningsanmärkningar. 

.

Texten är en annons från Sambla