Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag14.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Medisera

Stor tillväxt för nya medtechbolaget

Att hålla sig själv i bästa form är något som vi alla strävar efter och de flesta av oss utför någon träning och tänker på hur vi äter för att må så bra som möjligt. Vår kropp är så komplex och detaljrik dock så att bara träna och äta väl räcker långt men kanske inte hela vägen för vissa av oss.

Publicerad: 25 januari 2021, 11:01


I vår kropp finns komplexa organ och annat som kan stöta på problem och då är det bra att vi kan kolla upp detta innan det blir ett problem. Något som fler och fler gör för att ligga i framkant och ha koll på sin kropp redan innan man blir sjuk. Det kan göras enkelt genom hälsokontroller som bara kräver ett blodprov. Företag som Medisera gör det enkelt för dig att kolla upp dina värden och se vad du behöver förändra.

Enkla hälsokontroller ger konkreta svar

Allt som behövs är att du beställer ditt prov över internet och sedan går till någon av deras provtagningsställen som finns på 15 ställen i Sverige . Antagligen har du ett nära dig. När du har beställt ditt prov går du och tar provet och du får svar snabbt, inom 2 till 6 dagar. I det läkarkommenterade provsvaret kan det framgå om du saknar något i din kost eller om du har för mycket av något. Det kan vara att du har för lite D-vitamin eller någon annan substans som är lätt att ordna och då kan denna lilla kontroll göra en stor skillnad i din vardag. Många företag erbjuder sina anställda en sådan här undersökning varje eller vartannat år och då är det viktigt att du tar den chansen. Om du arbetar på ett företag som inte erbjuder det så är det väl spenderade pengar att ta ett blodprov hos Medisera.

Specifikt eller inriktat

Du kan välja att göra en generell koll på ditt blod om du bara vill veta hur din kropp mår. Eller så kan du göra mer inriktade test. Det kan vara allergitest eller test för specifika organ såsom njure eller lever. Oavsett så kan du testa hur det står till och börja må ännu bättre än vad du gör idag. Kolla upp var ditt närmaste provtagningsställe ligger idag och ta blodprov drop-in. Du hittar alla provtagningsställen här

medisera.se

Texten är en annons från Medisera