Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från tsreklame.se

tsreklam.se expanderar

tsreklam.se expanderar och utökar och breddar sin affärsverksamhet. Kunder kan framöver vända sig till tsreklam.se för flera behov som både reklam- och profilprodukter samt julgåvor till anställda, kunder och samarbetspartners. De breddar även möjligheterna att skapa minnen av egentryckta tröjor.

Publicerad: 31 Mars 2021, 08:53


Gåvokort

tsreklam är en av Skandinaviens snabbast växande företag inom profilkläder och profilprodukter. Med över 40 års erfarenhet inom reklamområdet har de stor erfarenhet av profilprodukter och gåvor och vad deras kunder efterfrågor. För att bredda sin service lanserar de nu gåvokort.net som är en hemsida med fokus på försäljning av gåvokort till företag. 

Gåvokort är en perfekt gåva till anställda och kunder, främst som julgåva. Företag dela ut korten till kunder och anställda som sedan själva väljer sin julklapp ur ett stort sortiment varor. På gåvokort.net finner ni marknadens bredaste utbud av olika varianter av gåvokort så som Mannerströms gåvokort, Joyful Giftcard, Vinga Giftcard, Supékort med mera.

Det breda utbudet gör att alla mottagare kan hitta just sin gåva. Det finns mycket att välja mellan som mat, upplevelser, produkter eller välgörenhet. Gåvokortens belopp är anpassade till svenska skatteregler om gåvor så mottagarna inte ska bli beskattade.

Mervärde

En del gåvokort erbjuder ett mervärde i form av att mottagaren får köpa till extra produkter till ett rabatterat pris. I vissa gåvokort ingår även en gåva som innebär att man får två julgåvor till priset av en. En perfekt gåva till någon som förtjänar extra uppskattning i juletider.

Klasströjor

tsreklam.se lanserar även klasströjor.se - en hemsida som säljer klasströjor till bland annat ungdomar som slutar 9:an. En viktig milstolpe i många ungdomars liv då de lämnar gamla vänner för nya klasser och skolor. Klasströjor kan även passa till skolresor eller andra minnesvärda ögonblick från skoltiden. På klasströjor.se kan klasserna skapa sin egen design, trycka dem på tröjor och skapa ett minne för livet av sin klass. De kan välja ur ett stort sortiment av tröjfärger och förslag på designs och tryck med hela klassens namn och signaturer.

Klasströjor ger elever chansen att skapa något helt eget som minne av sin avslutning. Klassen kan göra ett eget förslag eller lämna in en bild som de vill trycka upp. Har någon av eleverna talang för att teckna och designa finns det möjlighet att skapa en unik design. Klassen får sedan hjälp med ett proffsigt designförslag och idé går från tanke till verklighet. Det går också att få förslag på design ifall klassen inte har några egna förslag. Ett minne för livet som kommer glädja avgångsklasser i många år framöver.

Nya tider men lång erfarenhet

Med detta breddade utbud hoppas tsreklam.se att befintliga kunder blir glatt överraskade och att nya kunder hittar till deras företag. Bred erfarenhet, service och viljan att kunderna ska bli nöjda genomsyrar alla delar. Med stor erfarenhet av profilprodukter vet tsreklam.se hur företag på bästa sätt exponerar sig genom profilprodukter. Urvalet av profilprodukter är stort och det finns något för alla. tsreklam.se ser fram emot att möta gamla och nya kunder och ser fram emot att hitta den produkt som passar just dem bäst.

.

Texten är en annons från tsreklame.se