Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Bitcoin Era

Vad är Bitcoin Era och vad har den för fördelar?

Bitcoin är vad man kan kalla den första stora kryptovalutan och kanske det allra bästa sättet att betala säkert online. Bitcoin är kanske i särklass också den säkraste kryptovalutan och tekniken bakom Bitcoin kommer från välkände Satoshi Nakamoto.

Publicerad: 20 januari 2021, 10:03


Bitcoin kontrolleras inte heller av någon regering eller bank och det gör att valutan inte utsätts för påtryckningar utan bibehåller sin självständighet. Därför är också Bitcoin säkrare när världsmarknaden påverkas av politiska händelser. Att handla med Bitcoin är lönsamt och det finns många olika sätt att investera i Bitcoin. Bitcoin Era är en handelsplattform för kryptovaluta. Tekniken har finslipats och man får tillgång till en prisbelönt app för smidigare handel. Tillförlitligheten är hög och det är lätt att tjäna pengar genom att använda plattformen. Det fina är också att man kan följa handeln i realtid men när man har annat att göra sköts allt per automatik.

Hur fungerar Bitcoin Era?

Bitcoin Era är en mycket pålitlig och säker automatiserad handelsplattform. Faktum är att teknologin som används är bland den mest avancerade i jämförelse med andra liknade tjänster. Det är framför allt hastigheten som är avgörande hos Bitcoin Era eftersom den ligger ca 0.01 sekunder snabbare i marknadsanalysen än de allra flesta andra plattformar. Handelsrobotarna fungerar alltså snabbare än andra motsvarande tjänster och framför allt snabbare än manuella analyser. De analyserar alltså marknadstrender och själva signalerna snabbare. Därför går det att göra snabbare vinster. För att säkra systemet görs också analyser av professionella marknadsanalytiker. Marknadsanalytikernas funktion är primärt att kontrollera att de automatiska processerna fungerar så att användarna går med vinst.

Fördelen med en automatiserad process som Bitcoin Era är att det inte läggs några personliga värderingar. Det görs inga impulsiva satsningar eller sälj utan de går på logiska algoritmer. Det gör också att Bitcoin Era är riktigt bra för nybörjaren. Man kan använda programmet via både datorn och i mobilen genom en app. Fördelen att kunna ha handeln i mobilen är att man slipper vara platsbunden.

Är det svårt att komma igång med Bitcoin Era?

Själva programmet man använder är framtaget så att vem som helst ska kunna förstå hur det fungerar. Du kan också lära dig mer genom att använda de klockrena analyserna och det är därför många experter väljer Bitcoin Era. Att skaffa sig ett konto är lätt, det är bara att registrera sig och aktivera kontot. Det kostar inget att starta ett konto och du betalar inga licensavgifter.

Själva aktiveringen görs genom en vanlig registrering och man skickar in ansökan. I dagsläget är minsta summan som man behöver sätta in 250 dollar. Insättningen är inte heller krånglig utan det går att göra med vanliga bankkort och banköverföringar.

Genom att Bitcoin Era är helt automatiserat kan du sen själv ställa in hur handeln ska ske. Det betyder att du kan ställa in stopp-loss gräns för kontot. Stopp-loss är enkelt förklarat en inställning som sätter gränser för din handel om marknaden pendlar mycket. Du kan också ställa in hur många timmar handeln ska ske. När man väl kommit in i hur det fungerar kan man också laborera med olika strategier. Bitcoin Era är en bra plattform för den som vill tjäna pengar genom att handla med Bitcoin.

bitcoineras.com

Texten är en annons från Bitcoin Era