Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Innehåll från Alpin Media

Varför är online betting så populärt?

Många ställer sig frågan varför online betting har blivit så otroligt populärt, överallt ser vi reklam för olika sajter som erbjuder välkomstbonusar och Swish-betalningar. Men vad är det egentligen som tilltalar så många? Här ger vi dig 5 solklara anledningar!

Publicerad: 8 Mars 2021, 15:58


1. Om vi utgår från att människan alltid har tilltalats av spel, vadslagningen om vilken gladiator som skulle vinna sin fight på Colosseum är långt ifrån det första exemplet, så kan vi helt enkelt konstatera - att det är roligt! I dessa tider av social distansering har vi inte samma utbud av roliga tidsfördriv som tidigare, och spänningen som lite vadslagning medför ger lite extra krydda till en annars ganska grå vardag tycker många.

2. Bekvämligheten i att kunna spela hemifrån soffan är total, jämfört med att klä på sig vintermunderingen och ta sig ut i snöslasket för att gå till spelombudet i nästa kvarter för att lägga ett stryktips eller en lången. Din dator, mobil eller surfplatta fyller enkelt funktionen som spelombud, medan du sitter kvar i mjukisbyxorna och behöver knappt ta upp handen ur chipspåsen. Kan det bli bättre?

3. Numera erbjuder de flesta spelbolag ett oerhört stort utbud av satsningar. Du kan inte bara spela på slutresultat utan även nästa målskytt, antal hörnor i matchen eller halvtidsresultat för att nämna några varianter. Detta gör det väldigt varierat, och alla kan hitta något de tycker passar. Spela system är också populärt eftersom du då har möjlighet att vinna en större summa pengar genom att kombinera flera vad.

4. Tryggheten spelar också stor roll. De flesta betting sidor har en svensk licens, och då vet du redan från början att din vinst alltid är skattefri eftersom spelbolaget redan betalar skatt i Sverige. Dessutom har du tillgång till verktyg som spelpaus.se om du känner att det skulle behövas. Alla licensierade spelsidor använder sig av kryptering, så du vet att dina uppgifter alltid är skyddade. Det är inte olagligt att spela på sidor utan licens, men du är inte skyddad av spellagen och har därmed inga garantier angående hur de beter sig mot dig som spelare och hur uttagen vid vinst kommer att fungera.

5. Många spelsidor erbjuder dig att live streama matcher. Spänningen är grym när du kan se exakt vad som händer i matchen eller loppet du spelat på. Det blir ännu bättre när du live spelar på alternativ som vilket lag som kommer att göra nästa mål till exempel, eftersom du då har en bättre matchbild och ökar dina chanser till vinst.

www.betting24.se

Texten är en annons från Alpin Media