Dela sidan:

Sva
nte Stockselius börjar fasa ut sig från fyran direkt, och tillträder inom EBU omedelbart. Den nya titeln på kortet blir Supervisor of Eurovision Song Contest.- Jag har trivts jättebra här på TV4, och jag har ju bara varit här i ett år så det är mycket jag känner är ogjort, men jag fick ett erbjudande som kändes väldigt, väldigt intressant, säger Svante Stockselius.Den nya tjänsten kommer han att sköta från Stockholm i första hand, men med mycket resor till Geneve och till kommande tävlings arrangörsstad - som för nästa år är Istanbul.- Det här är ett ämne jag känner till väl, så det känns som att jag har fått mitt drömjobb. Jag blir högste ansvarig för Eurovision Song Contest och ansvarig för utvecklingen av programformatet, säger Stockselius som redan till nästa års tävling kommer att kunna presentera en nyhet med kvaltävlingar till den stora finalen.Sejouren på TV4 blev bara ett år lång, efter övergången från Sveriges Television.- Men ibland sätter man inte sin egen agenda, ursäktar sig Svante Stockselius. Jag är ändå nöjd med att ha varit med och utvecklat TV4 Plus, samt att ha varit med och genomfört några lyckade programköp som Dr Phil och The Osbournes.TV4 har ännu inte presenterat någon ersättare som inköpschef för TV4 eller som programchef för TV4 Plus.


Dela sidan: