Dela sidan:

Frå
n programledare till vd. Det är en ganska rejäl befordran det.- Jo. det tyckte jag med. Men jag tror att det hör visar att ägaren MTG värnar om innehållet i kanalen. Jag kommer att försöka ha kvar min journalistiska överblick. Samtidigt tycker jag att det ska bli kul att få lära mig mer om försäljning och annat.- Jag har många som kommer att hjälp mig att komma in i jobbet, säger Anna Rastner som mer än gärna berättar om TV8 och kanalens framtida satsningar.Rastner menar att MTG ser ett unikt värde i TV8 eftersom kanalen vilar på tre ben; samhälle, näringsliv och kultur. Kanalen är rensad från dokusåpor och nöje.Bland TV8:s nysatsningar kan nämnas: Aftonbladets världsreporter Staffan Heimersson får ett eget program. IT-gurun Kjell A Nordström blir krönikör. Journalisterna Per Svensson, Niklas Ekdal och Göran Rosberg ska medverka i en intervjuserie kallad Engelsbergssamtalen.Rastner vill dessutom puffa extra för en intervjuserien med den franska journalisten Christine Ockrent. Fransyskan kommer att intervjua kända människor exklusivt för TV8:s räkning.


Dela sidan: