Dela sidan:

Vig
go Cavling har arbetat fyra och ett halvt år på Dagens Nyheter som bland annat redaktör och avdelningschef och nu senast även som Stockholmskrönikör. - Jag ser fram emot att göra en av Sveriges bästa tidningar ännu bättre. Sen ska det bli kul att lämna förorten, Marieberg, och komma ner till city och få äta vettig lunchmat varje dag. Jag har läst Resumé hela mitt yrkesliv, drygt tio år, nu ska det bli kul att läsa den inifrån, säger Viggo Cavling. Stefan Wahlberg kom till Resumé för drygt tre år sedan som redaktionschef. I höstas tog han över även som chefredaktör. Han kommer nu att börja arbeta för MTG-sfären och Strix Television där han under 90-talet var anställd som producent under fem år.- Jag ska arbeta med ett utvecklingsprojekt och samtidigt verka operativt som producent, säger Stefan Wahlberg. När jag nu slutar på Resumé så känns det som att hugga av mig min högra arm efter tre enastående roliga och lärorika år.Jonas Eriksson, förlagschef på Bonnier Tidskrifters Företagsförlagen, har skött rekryteringsarbetet av ny chefredaktör:- Det är en stor förlust för Resumé att Stefan slutar. Han är en driven och rutinerad redaktör som är helt orädd i både sina ledare och på nyhetsplats, vilket man måste vara på den posten. Valet av Viggo Cavling bygger på samma principer: han är en skicklig och rutinerad redaktör och har många gånger visat imponerande prov på förnyelse och nytänkande, säger Jonas Eriksson.


Dela sidan: