Dela sidan:

Syftet med journalistpriset "Med barnets ögon" är enligt Pampers att uppmuntra journalister och medier att skriva om barn mellan noll och fyra års utveckling.Vinnande artikeln ska ha publicerats mellan december 2003 och augusti 2004. Priset på 75 000 kronor kan gå till enskild journalist, redaktionell arbetsgrupp eller redaktion.- Vi är ju intresserade av barn och vet att småbarnsföräldrar också är intresserade av att söka mer information om småbarn. Vi hoppas att ett pris stimulerar till att skriva mer om det, säger Ulla Iverstam, informationsansvarig på Pampers.

Vad tjänar ni på det?- Långsiktigt är det viktigt för oss att det skrivs mycket om barn.I Sverige är Procter & Gamble-ägda Pampers tvåa efter marknadsledande Libero.Juryn för priset består av Hugo Lagercrantz professor i barnmedicin, Karin Stjernqvist professor i barnpsykologi, Gudrun Abascal chefsbarnmorska, Margareta Strömstedt författare, Cecilia Modig sektionschef Rädda Barnen och Gunnar Sandelin presschef BRIS och Sharon Jåma journalist.Dela sidan: