Dela sidan:

Nassim Al Fakir bjöd tv-tittaren Ebbe på Bolibompatårta.

Bland höstens nya barnprogram finns bland annat "Hotell Kantarell", ett nytt magasinsprogram för de minsta tittarna. Programmet blandar dockor och människor och ska vara i samma anda som klassiska barnprogram som Anki och Pytte och Björnes magasin.

Programmet presenterades som ett Pang i bygget för barn. Med programmet kommer en stor webbsatsning, som ska komplettera Bolibompasajten, med helt filmat skådespeleri istället för animationer som är vanligast på webben.

Andra satsningar är Hjärnkontorets "Skräp-tv", som ska engagera svenska folket i sopsortering och "Cirkuskiosken" där kattdockan Carmen löser besökares problem.

Säsongens prorgamledare för Bolibompa är Johan Anderblad, Nina Hjelmqvist, Markus Johansson, Mia Barlöv och Nassim Al Fakir.


Dela sidan: