Dela sidan:

Niklas Svensson hamnar hos TV4, liksom hans skapelse Politikerbloggen.se. Foto: Jens Gustafsson.

Politikerbloggen.se har under en längre period uppvaktats av flera intressenter. Nu är det klart att TV4 lägger beslag på sajten och dessutom rekryterar Niklas Svensson.

Enligt vad Resume.se erfar är prislappen på Potikerbloggen.se 1 miljon kronor.

- Politikerbloggen.se har på kort tid etablerats som den mest omtalade och intressanta bloggen i det politiska Sverige med mängder av egna avslöjanden. Nu fortsätter verksamheten i TV4:s regi och blir ett utmärkt komplement till våra övriga satsningar på webben, säger Mattias Fyrenius, chef för TV4 Nya medier, i en kommentar.

Niklas Svensson kommer att börja som nyhetsreporter på TV4Nyheterna den 1 november och ska arbeta parallellt med Politikerbloggen. Niklas Svenssons kompanjon på Politikerbloggen, Daniel Alsén, kommer att börja på TV4 Nya Medier, också han den 1 november.Dela sidan: