Dela sidan:

Janne Josefsson är programledare för Debatt. Foto: Sören Håkanlind

Knarkrazzian mot rapstjärnan Busta Rhymes under dennes besök i Stockholm har rönt stor uppmärksamhet i medierna. Nu vill han själv vara med och diskutera ämnet i SVT:s Debatt. I och med att Busta Rhymes ska uppträda imorgon kväll kommer medverkan i så fall att ske i form av ett förinspelat inslag. Enligt Janne Josefsson är en invändning från skivbolaget nu det enda som skulle kunna stoppa en medverkan i programmet.

Det är ju ett väldigt annorlunda ämne för Debatt…
– Absolut! Och just därför tänkte vi börja med det ämnet imorgon kväll, säger Janne Josefsson till Resume.se.

Debatten kommer att vara mellan en polis och Anna Mourou, som är presschef för arrangören O&P Worldwide.
– Det är väldigt intressant eftersom att svensk polis tycker att vi ska bevaka de här stjärnorna extra hårt, eftersom att de är förebilder för ungdomar. Medan hon Anna Mourou tycker att man ska särbehandla besökande världsstjärnor och göra det lättare för dem.

Ni kommer väl antagligen att höja tittarsiffran i åldern 15-24 på köpet?
– Haha! Ja, det kan vi behöva. 



Dela sidan: