Dela sidan:

Deltagare i första avsnittet av Snillen snackar: Bakre raden. Carina Berg. Främre raden f.v. Morgan Alling, Annika Lantz, Anders Jansson, Lia Boysen och Helge Skoog. Foto: TV4

Under söndagkvällen var det tv-nyheterna som lockade flest. Rapport med drygt 1,3 miljoner tittare var det enda programmet som tog sig över miljonvallen. SVT:s nyhetsprogram tog även tredje och fjärdeplatsen på tittartoppen, där de regionala nyhetsprogrammens årskrönika tog bronsplatsen.

Bäst på TV4 gick det nya underhållningsprogrammet Snillen Snackar med Carina Berg som programledare. Totalt lockade programmet 665 000 tittare och ble kvällens elfte mest sedda program.
– Det blev det tredje mest sedda programmet i åldrarna 12-59, så vi är nöjda. Samtidigt tror vi att det är ett program som kommer att växa under säsongen, säger Lotta Beck-Remnes projektledare för programmet på TV4.

Helgens toppnotering stod som väntat På Spåret i SVT för med drygt 2,3 miljoner tittare. På lördagen slog Stjärnorna på Slottet i SVT Körslaget i TV4.Dela sidan: