Dela sidan:

Anders Lidvall. Foto: Folkspel.

Spelbolaget Folkspel är mest kända för Bingolotto, men ligger också bakom Sverigelotten. Anders Lidvall känner bolaget väl. Han har jobbat som deras medierådgivare de senaste 10 åren. Nu blir hans uppdrag att lyfta fram varumärket Folkspel tydligare.
– Det är ett roligt jobb som dessutom bidrar med mycket nytta för Sveriges föreningsliv. Just nu är det kul att komma in eftersom Binglotto fått en nytändning med Lotta Engberg.

Anders Lidvall kommer att jobba med att samordna de olika marknadsfunktionerna inom Folkspel. Men någon byråupphandling ligger inte på den närmaste agendan. Hans gamla arbetsgivare Mediacom får fortsatt förtroende.
– Självklart. Det är probaby the best mediebyrå in the world!

Även nu när de blir av med Anders Lidvall?
– Ja. Det finns väldigt gott om duktiga medarbetare på Mediacom.Dela sidan: