Dela sidan:

Anders Eriksson

Anders Eriksson blir alltså chef i det affärsområde där Dagens Industri ingår. Men han kommer inte att ansvara för den svenska verksamheten. Bonnier Business press ger ut tidningar i Ryssland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Ukraina, Kroatien, Slovenien och i Bulgarien.

Anders Eriksson har tidigare varit chef för internetkonsulten Razorfish.
– Jag ser mycket fram emot att börja på Bonnier Business Press, säger Anders Eriksson. Bolaget är den ledande aktören inom affärspress i Central- och Östeuropa och har stor långsiktig tillväxtpotential. Dessutom finns ett antal utmaningar och möjligheter att arbeta med på kortare sikt.

Vibjörn Madsen är en veteran inom Dagens Industri. Han var med när tidningen eteblerade verksamhet i Estland redan 1989. Han kommer nu att jobba kvar till och med sista mars.
 Dela sidan: