Dela sidan:

2008 var första året då reklamtävlingen Eurobest fick en egen festival. Festivalen placerades i Stockholm. Nu flyttas den. 2009 blir Nederländerna värdland för galan.

– När de skapade galan var målet att flytta den varje år. Det är en internationell tävling och de vill de visa. Eurobest 2008 var en bra aktivitet för oss som vi tjänade pengar på. Dessutom var det en bra aktivitet sett i ett internationellt perspektiv där vi satte svenskt kreativitet på kartan. Vi har hela tiden velat behålla galan och trodde lite naivt att de kanske också ville ha kvar den här. Fast det fanns inte ens med i vår planering för 2009, säger Pia Grahn Brikell. Hon tillägger.
– Nu önskar jag bara Amsterdam lycka till. Det är svåra tider och många byråer ser nog över sitt deltagande i olika tävlingar.Dela sidan: