Dela sidan:

Pär Sundberg, slutar som vd på OTW.

– Det stämmer att Pär ska lämna OTW. Vi jobbar nu med att hitta en ersättare, säger Patrik Widlund.

Pär Sundberg är en av OTW:s grundare. Han startade bolaget för 13 år sedan. Under 2007 köpte Forma, som då ägde 12 procent av bolaget resterande aktier. En affär som gjorde de största ägarna Pär Sundberg, Pär-Ola Jonasson och Anders Abenius rika.

Men nu lämnar alltså Pär Sundbergs företaget. Enligt Patrik Widlund är det Pär Sundberg som sagt upp sig.
– Han har gjort ett fantastiskt jobb som grundare och vd. Det är en mycket stabil verksamhet idag.

Det är inte så att bolaget ska skära ner på grund av lågkonjunkturen?
– OTW har avtal med sina kunder som sträcker sig mellan ett och tre år, vilket gör att verksamheten inte drabbats speciellt mycket. Men självklart är vi ödmjuka inför att många av kunderna har det tuffare.Dela sidan: