Dela sidan:

The Guardians aprilskämt var i alla fall ett besked som Anna Serner tog emot med öppna armar. På sin blogg skriver hon:
”The Guardian gör det nu. Lägger ned sin tryckta upplaga och använder bara Twitter för att nå läsarna. De vågar något helt nytt, och risken är att det inte är de som kommer gå ut som vinnare för sitt mod. Det finns ju ett talesätt som heter “The second mouse gets the cheese”.”

Men Anna Serner har sedan inlägget blivit påmind om att det är den 1 april idag.
– Jag vet… jag vet. Jag har fått massor av SMS. Men i princip så är det här ett exempel på vad vi alla talar om. Jag tänkte bara… ja jävlar!

Men kom igen, vad är sannolikhetsgraden för att The Guardian skulle gå över till Twitter? Vad gick fel?
– Jag kan bara säga att den spann på ett tema som vi själva tror mycket på, som till exempel nyhetsflashar via SMS. Jag hade dessutom redan genomskådat DN:s skämt i dag och var nöjd med det. Men jag bjuder på den här, ha ha.Dela sidan: