– Det har varit ganska korta puckar men vi har fått erbjudandet att ta oss an produktionen och har tackat ja, säger Anders Ribba.

Vad innebär det här för er?
– Att vi får ett till uppdrag.

Klarar ni er med den personal ni har eller behöver ni rekrytera?
– Vi behöver definitivt, tveklöst, rekrytera. Men exakt hur många kan jag inte svara på. Det rör sig om alla tänkbara tjänster som behövs för att producera en tidning. Chefredaktör, redaktör, redigering, vi måste stärka upp inom allt.

Anders Ribba säger att han läser och gillar tidningen som den ser ut idag.

Kommer ni göra någonting annorlunda?
– Ja, det tror jag men jag kan inte säga exakt vad. Tidningen har ett tydligt stockholmsfokus som jag gillar. Men inriktningen och strategierna ligger fortfarande hos Bonnier Tidskrifter. Det blir nog inga större förändringar initialt. Samma utgivningstakt och samma strategi i botten, det är vad jag har hört.

Spoon producerar för Bonnier Tidskrifters räkning tidningarna Dagens Båtar, Mamas Gravidbibel och Sköna hems Sommarhem.