Dela sidan:

I genomsnitt surfar svensken 50 minuter om dagen, en ökning med fem minuter sedan 2008.
Mest tid av alla lägger stockholmarna på internet och minst värmlänningarna. Stockholmarna  surfar 64,4 minuter per dag, en ökning med 7,8 minuter från 2008. Värmlänningarna använder internet. 43,7 minuter per dag

– I stockholmsregionen har vi en hög internetmognad som kan ligga bakom den höga frekvensen av användningen. Större tillgång till mobilt bredband i hela landet bidrar sannolikt också till ökningen, säger Odd Klofsten, Odd Marketing  och ordförande i Sveriges Annonsörers kommitté för sökmedier, KSM.

Sammanställningen bygger på SIFO Research Internationals undersökning Orvesto Konsument 2009:1 med över 15 000 respondenter i åldrarna 15 till 79. Samt jämförelse med Orvesto Konsument 2008:1. Mer information om SIFO Research International hittar du här: www.sifomedia.se.Dela sidan: